Hyr en minigrävare när bilen inte räcker till

Det finns många anledningar att hyra en minigrävare: fixa trädgården, förbättra idrottsplatsen, bygga garageuppfart, anlägga den efterlängtade poolen eller dränera kring huset. Både privatpersoner och företag har stor nytta av att hyra en minigrävare för att få jobbet riktigt gjort.

Hyr minigrävare i Stockholm

Idag hyr du enklast och smidigast en minigrävare online. Då ser du på en gång hur mycket det kommer att kosta per timme/dag och vilka minigrävare som du kan välja mellan. Det första du bör göra är att tänka igenom jobbet. Kan du köra själv eller bör du hyra minigrävare med förare? Lättare jobb, som att fixa trädgården, klarar du ofta på egen hand. Sanningen är ju den att det är roligt att köra minigrävare. Utgå från din egen körvana samt hur duktig du är på att tänka tredimensionellt. Gå in på sajten ”Hyr min maskin” och hyr en minigrävare för att fixa jobbet i Stockholm.

Minigrävare istället för bilen

Det är skönt att ha egen bil och du har stor nytta av bilen för att klara av många praktiska jobb, som att frakta saker. Men inte när det kommer till grävning. Att gräva för hand är i de flesta fall alldeles för tungt och besvärligt. Det som är bra med minigrävare är att de inte påverkar tomten och marken så mycket. Det är ju en mindre grävmaskin som tar sig fram på ett smidigt sätt. Det finns även olika storlekar på minigrävare, allt från riktigt små till halvstora maskiner. Det kan vara klokt att du tittar igenom de olika slags maskinerna på ”Hyr min maskin” för att hitta den grävare som funkar bäst för dig. Handlar det om att fixa till trädgården, som att plana till marken för att bygga en altan eller för att få en riktigt fin trädgård räcker det ofta med en mindre minigrävare. Ska du däremot anlägga en pool vill du ha en rejälare maskin.

Bilen som hjälp för hem och trädgården

Du kan förvisso inte gräva med din bil, men du kan göra mycket annat. Förutom att frakta större saker, så kan du använda bilen för att dra upp buskar eller ris som ligger löst i trädgården. Använd ett spännband som du spänner fast riset eller buskarna med. Sedan kör du sakta framåt på ettan.

De flesta av oss äger ingen minigrävare, men har du plats på garageuppfarten är det skönt att ha eget släp. Om du inte har eget släp kan det vara smart att hyra ett släp någon gång emellanåt för att frakta bort skräp och köra större saker till återvinningen. Att hyra ett släp och rensa huset och garaget en gång per år underlättar mycket för att hålla ordning. Då får du arbete gjort.