Skaffa LED-lampor till din bil

Innovativ teknik och kloka trafikregler har bidragit till att göra det mindre farligt att köra bil. Ta till exempel bilbelysning som haft en enorm betydelse för att förbättra trafiksäkerheten, inte minst på natten för att bli synlig för andra. Numera är har LED-lampor blivit omåttligt populära för bilar på grund av dessa anledningar:

  • Förbrukar mindre energi.
  • Ger bättre belysning.
  • Kräver mindre underhåll.
  • Producerar mindre värme.

Faktum är att LED-lampor är 85 procent mer effektiva än konventionella lampor. Bara av denna anledning är det värt att kika på olika färdiga paket hos Transportstyling, som är ett framtidsoptimistisk företag med fokus på internethandel och helhetslösningar för kunden. För närvarande finns produkten Extraljus LED paket med Elite X71 i lager för omgående leverans. Detta paket innehåller antingen två eller tre stycken extraljus som ger ett ljusflöde på 11 000 lumen. LED-lampor är inte bara mycket mer energieffektiva än konventionella lampor, de har även fler fördelar som presenteras härnäst. Läs vidare!

Fler fördelar med LED-lampor

Till skillnad mot konventionella lampor har LED-lampor fördelen att lysa starkare och till lägre kostnad. Förutom detta levererar LED-lampor ljus på ett mer effektivt sätt eftersom de är riktade, det vill säga att ljuset pekas mot en viss riktning. Dessutom är de idealiska som bromsljus då de aktiveras betydligt snabbare än konventionella lampor.

När det gäller hållbarhet är fördelen att LED-lampor är mer energieffektiva och har mycket längre livslängd. Det innebär att du sparar mycket pengar på sikt och att bilbatteriet belastas mindre. I själva verket kan enheter av högkvalitet ha en längre livslängd än den genomsnittliga bilen, upp till 50 000 timmars belysning. Nyckeln till den långa livslängden är att de har dioder som är motståndskraftiga mot extrema temperaturer, stötar och vibrationer. Du kan alltså spara ganska mycket pengar på att investera i ett paket LED-lampor till din bil från Transportstyling.

Previous article

Optimera din bil